Scroll Top
dødgode
specialister

SITES er et webbureau med erfarne specialister fast tilknyttet på freelance basis. Du får de bedste evner men til fornuftige priser.

det ærlige webbureau med dygtige eksperter

SITES er et webbureau som kører på særdeles meget ærlighed og værdi for pengene. Udover vores gode værdier, er vi selvfølgelig også stolte af vores spidskompetencer: Professionelle Hjemmesider, SEO, Google Ads. Overlad det digitale til os, så har du mere tid til at fokusere på din forretning.

FINGRENE PÅ TASTATURET OG 15 ÅR PÅ DEN DIGITALE FRONT

SITES er startet af Michael Yang som er serie-iværksætter med 15 års erfaring og succes indenfor online forretninger (fokus på professionel webdesign, online marketing, og ecommerce management) og har været på Berlingske Tidende, TechCrunch, Wired, CNN, BCC, The Wall Street Journal, og The New York Times. Men det vigtigste er at du får en partner som er passioneret og drevet af at hjælpe andre med at få succes online.

GODE VÆRDIER VIGTIGT FOR GODT SAMARBEJDE​

Vi vægter meget gensidig respekt og ærlighed kommunikation. Det betyder at vi aldrig vil sælge dig noget som ikke skaber værdi eller giver mening. Vi vil hellere påtage os færre projekter og virkelig komme i mål med glade tilfredse kunder end at levere dårlige resultater til alle. Vores samarbejde skal bygges på gensidig tillid og fælles fortjeneste. Sådan skabes succes.

SITES
hjemmesider

SITES udvikler professionelle websites til mest værdi for pengene. Vi skaber online succes for helt almindelige erhvervsdrivende med små til mellemstore virksomheder.

ADS
MARKETING

Google Ads (adwords) er den hurtigste måde at få nye kundehenvendelser på. Ads fungerer på et overkommeligt budget som du selv sætter og en konto som vi administrerer for dig.

SEO
MARKETING

SEO (søgemaskineoptimering) er den bedste måde at sikre din forretning en længerevarig strøm af mange flere kunder. Det er noget som giver rigtig god afkast/return.

SUCCES
KUNDER

Vi er drevet af at skabe online succes for andre og vinde sammen. Når vi kan glæde dig med en ny professionel hjemmeside og flere kunder, så har vi vundet sammen.