lad os mødes
Personligt

Book et personligt og uforpligtende møde. Så snakker vi om dine ønsker og hvordan vi bedst kan hjælpe med at løfte din forretning.

kontakt os
adresse:

Howitzvej 20, Frederiksberg, Danmark

telefon:

+45 28 977 599

email:

hello@sites.dk

telefontider:

Mandag-Fredag: 9:00–17:00

har du noget i tankerne?

Ja. Hvis du ønsker, kan vi komme ud til dig for et personligt og uforpligtende møde. Vi sidder i København og kan nå det meste af hovedstadsområdet og Sjælland. Hvis du er på Fyn eller Jylland, kan vi altid i første omgang starte med en snak over telefonen eller via videomøde.

Send os en hurtig mail med et par ord om dit projekt til hello@sites.dk så får du et prisestimat og tidslinje. Vi kan også aftale en snak over telefonen eller videomøde hvis du hellere vil det. De fleste projekter tager som regel 2-4 uger. 

Med mere end 15 års erfaring i branchen, har vi startet SITES. Vi er netop gået i gang og tilbyder reduceret honorar i begrænset tid. Priserne på hjemmesiden kan ændre sig i løbet af året og vi optager kun 2-3 kunder om måneden for bedste resultat.

Vores mission er at hjælpe helt almindelige erhvervsdrivende med at opnå forretningssucces online. Vi har en 100% tilfredshedsgaranti hvilket betyder at vi arbejder uden yderligere honorar indtil vi når målet. Vi ved at du bliver glad for resultatet.