Lad os mødes
Personligt

Book et personligt og uforpligtende møde. Her får vi mulighed for at have en samtale omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge og udvikle din forretning digitalt.

kontakt os
adresse:

Howitzvej 20, Frederiksberg, Danmark

telefon:

+45 28 977 599

email:

hej@sites.dk

telefontider:

Man-Fre: 9:00–17:00, Søn: 9:00–15:00

har du NOGET i tankerne?

Ja. Jeg kan sagtens komme ud til dig for et personligt møde, hvis du ønsker. Jeg sidder i København og kan nå det meste af Sjælland. Hvis du ikke er på Sjælland kan vi sagtens starte med en snak over telefonen eller videomøde i første omgang.

Vi kan nå rigtig meget over telefonen eller videomøde. Det er en rigtig god ide at tage sådan et først hvor jeg kan vurdere dit projekts potentiale og give dig et prisestimat.

Da jeg lige er startet med SITES (dog med 15 års erfaring i branchen) tilbyder jeg en reduceret honorar til mine første 8 kunder. Priserne på hjemmesiden kan ændre sig i løbet af 2022 og jeg optager kun 1-2 kunder om måneden for bedste resultat.

Vi har kunden i fokus og tænker langtsigtet. Det håber vi også at du kan mærke når du læser på vores website. Vi er så sikre på at du ikke vil blive skuffet at vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti.

løft din forretning og gør et godt indtryk
få en pro hjemmeside og flere kunder

Jeg har arbejdet med websites, marketing og ecommerce i over 15 år. Mit tidligere arbejde har været i Berlingske Tidende, The New York Times, CNN, BBC og mange andre steder. Jeg har specialiseret mig i digitale løsninger ved at kombinere tre områder: webdesign, marketing og digital forretningsudvikling. Jeg fokuserer på det som skaber værdi og er ærlig når jeg rådgiver mine kunder.