Scroll Top
lad os mødes
Personligt

Book et personligt og uforpligtende møde. Så snakker vi om dine ønsker og hvordan vi bedst kan hjælpe med at løfte din forretning.

kontakt os
virksomhed:

SITES, Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby

kundemøder:

Hammerensgade 1, Etage 2, 1267 København K

telefon:

+45 55 26 88 26

email:

hello@sites.dk

har du noget i tankerne?

Ja. Hvis du ønsker, kan vi komme ud til dig for et personligt og uforpligtende møde. Vi sidder i København og kan nå det meste af hovedstadsområdet og Sjælland. Hvis du er på Fyn eller Jylland, kan vi altid i første omgang starte med en snak over telefonen eller via videomøde.

Send os en hurtig mail med et par ord om dit projekt til hello@sites.dk så får du et prisestimat og tidslinje. Vi kan også aftale en snak over telefonen eller videomøde hvis du hellere vil det. De fleste projekter tager som regel 2-6 uger. 

Vores mission er at hjælpe helt almindelige erhvervsdrivende med at opnå forretningssucces online. Vi har en 100% tilfredshedsgaranti hvilket betyder at vi arbejder uden yderligere honorar indtil vi når målet. Vi ved at du bliver glad for resultatet.

SITES er et webbureau som ønsker at gøre godt. Vi sætter gerne nogle af vores ressourcer ind (til reduceret honorar) for at hjælpe organisationer der arbejder på at skabe positiv forandring i landet eller resten af verdenen. Send en mail til: hello@sites.dk