velgørenhed
gratis hjælp

SITES tilbyder gratis hjælp og support fra specialister til organisationer og foreninger som arbejder med velgørenhed eller positiv forandring.

SITES vil BIDRAGE MED AT skabe positiV udvikling

SITES er et webbureau som ønsker at gøre godt. Som en organisation der arbejder på at skabe positiv forandring i landet og resten af verdenen, vil vi gerne bidrage og gøre hvad vi kan for at hjælpe uden honorar. Hvis du er interesseret, så send gerne jeres anmodning til: hello@sites.dk   

foreninger der arbejder med positiv forandring

Vi tilbyder løbende hjælp og support til organisationer som vil gøre en positiv forskel. Brug os som en ekstern ressource (svært at tro, men ja, helt gratis) til at hjælpe med jeres website eller som sparringspartner. Vi stiller gerne en ekspert til rådighed op til 6 timer om måneden (uden honorar). Hvis I er interesseret, så skriv en mail til: hello@sites.dk

partnernetværk og henvisning fra en partner

Vi vil også gerne hjælpe vores samarbejdspartnere indenfor branchen og hoster meetups og workshops for vores partnernetværk helt gratis. Derudover, tilbyder vi en gratis uforpligtende gennemgang af wordpress hjemmeside og/eller online marketing til vores partnernetværk eller ved henvisning gennem en partner.

SITES
hjemmesider

SITES udvikler professionelle websites til mest værdi for pengene. Vi skaber online succes for helt almindelige erhvervsdrivende med små til mellemstore virksomheder.

ADS
MARKETING

Google Ads (adwords) er den hurtigste måde at få nye kundehenvendelser på. Ads fungerer på et overkommeligt budget som du selv sætter og en konto som vi administrerer for dig.

SEO
MARKETING

SEO (søgemaskineoptimering) er den bedste måde at sikre din forretning en længerevarig strøm af mange flere kunder. Det er noget som giver rigtig god afkast/return.

SUCCES
KUNDER

Vi er drevet af at skabe online succes for andre og vinde sammen. Når vi kan glæde dig med en ny professionel hjemmeside og flere kunder, så har vi vundet sammen.

2-8X

mere synlighed

Vores klienter ser 2-8x mere synlighed målt på besøgende til hjemmesiden med os som samarbejdspartner.

 

2-5X

Flere kunder

Vores klienter nyder som regel godt af 2-5x flere kunder målt på kundehenvendelser via hjemmesiden og telefonopkald.

 

2-10x

pengene TILBAGE

Vores klienter får i gennemsnittet 2-10x pengene igen (ROI) målt på omsætningen af nye kunder gennem vores arbejde. 

 

100%

tilfredshedsgaranti

Vores klienter har en 100% tilfredshedsgaranti hvilket betyder at vi arbejder uden yderligere honorar indtil vi når målet.


vi hjælper dig hele vejen rundt

webdesign & wordpress

Vi designer og skræddersyer professionelle hjemmesider i WordPress. Du vil efterfølgende selv kunne nemt opdatere indholdet på din hjemmeside eller vi kan også hjælpe dig.

indhold & copywriting

Du kan vælge at selv supplere indholdet til din hjemmeside (tekst, billeder, video) eller overlade det til os. Vi tilbyder at hjælpe dig med indholdet fx. tekstforfatning og foto/video.

seo & ads

Google Ads gør at du kommer hurtigt i gang med at erhverve flere besøgende og kunder til din hjemmeside. SEO sikrer dig et kontinuerligt flow af mange flere kunder og henvendelser.

kunder & konvertering

Målet vil altid være flere nye kundehenvendelser. Vi arbejder med målrettethed og konverteringsrate. Det handler om at nå ud til de rigtige mennesker og sørge for at de bliver til kunder.

succes & support

Efter vi har lanceret din hjemmeside, tilbyder vi efterfølgende support og sikrer at alt kører som det skal. Vi kan også arbejde videre med din online marketing og bygge på succeshistorien.