Scroll Top
tilskud til
foreninger

SITES tilbyder særlig hjælp og support til foreninger og organisationer som arbejder med velgørenhed, samfundsudvikling og/eller positiv forandring.

arbejder din forening med positiV udvikling?

Som en forening eller organisation der arbejder med positiv udvikling, kan du søge tilskud til dit projekt. Det kan fx. være til rekruttering, markedsføring, hjemmeside, eller rådgivning indenfor digital strategi. Med tilskud og vores reduceret honorar, vil det være næsten gratis for jeres forening. Hvis du er interesseret, så send os en mail.  

særligt for foreninger der arbejder med børn og unge

Fremtidens problemer og udfordringer skal løses af vores børn og unge. De fleste børn og unge i Danmark lever generelt et godt og trygt liv, men på nogle områder er der også udfordringer. Foreninger som arbejder med børn og unge har en særlig interesse for os. Med tilskud og reduceret honorar, er det næsten gratis for jeres forening at få hjælp til jeres digitale projekter eller bruge os som en sparringspartner. Hvis I er interesseret, så skriv en mail til: hello@sites.dk

særligt for foreninger der arbejder med kultur og fritid

Fællesskab og samfundsværdier bygges af kultur og fritid. Et stærkt, varieret, og kritisk fritids- og kulturliv i samfundet er med til at skabe nytænkning, stiller spørgsmål og sætter samfundet og livet til diskussion. Foreninger som arbejder med kultur og fritid har en særlig interesse for os. Med tilskud og reduceret honorar, er det næsten gratis for jeres forening at få hjælp til jeres digitale projekter eller bruge os som en sparringspartner. Hvis I er interesseret, så skriv en mail til: hello@sites.dk

SITES
hjemmesider

SITES udvikler professionelle websites til mest værdi for pengene. Vi skaber online succes for helt almindelige erhvervsdrivende med små til mellemstore virksomheder.

ADS
MARKETING

Google Ads (adwords) er den hurtigste måde at få nye kundehenvendelser på. Ads fungerer på et overkommeligt budget som du selv sætter og en konto som vi administrerer for dig.

SEO
MARKETING

SEO (søgemaskineoptimering) er den bedste måde at sikre din forretning en længerevarig strøm af mange flere kunder. Det er noget som giver rigtig god afkast/return.

SUCCES
KUNDER

Vi er drevet af at skabe online succes for andre og vinde sammen. Når vi kan glæde dig med en ny professionel hjemmeside og flere kunder, så har vi vundet sammen.

2-8X

mere synlighed

Vores klienter ser 2-8x mere synlighed målt på besøgende til hjemmesiden med os som samarbejdspartner.

 

2-5X

Flere kunder

Vores klienter nyder som regel godt af 2-5x flere kunder målt på kundehenvendelser via hjemmesiden og telefonopkald.

 

2-10x

pengene TILBAGE

Vores klienter får i gennemsnittet 2-10x pengene igen (ROI) målt på omsætningen af nye kunder gennem vores arbejde. 

 

100%

tilfredshedsgaranti

Vores klienter har en 100% tilfredshedsgaranti hvilket betyder at vi arbejder uden yderligere honorar indtil vi når målet.


vi hjælper dig hele vejen rundt

webdesign & wordpress

Vi designer og skræddersyer professionelle hjemmesider i WordPress. Du vil efterfølgende selv kunne nemt opdatere indholdet på din hjemmeside eller vi kan også hjælpe dig.

indhold & copywriting

Du kan vælge at selv supplere indholdet til din hjemmeside (tekst, billeder, video) eller overlade det til os. Vi tilbyder at hjælpe dig med indholdet fx. tekstforfatning og foto/video.

seo & ads

Google Ads gør at du kommer hurtigt i gang med at erhverve flere besøgende og kunder til din hjemmeside. SEO sikrer dig et kontinuerligt flow af mange flere kunder og henvendelser.

kunder & konvertering

Målet vil altid være flere nye kundehenvendelser. Vi arbejder med målrettethed og konverteringsrate. Det handler om at nå ud til de rigtige mennesker og sørge for at de bliver til kunder.

succes & support

Efter vi har lanceret din hjemmeside, tilbyder vi efterfølgende support og sikrer at alt kører som det skal. Vi kan også arbejde videre med din online marketing og bygge på succeshistorien.