Sites|dk
Forside - Bookingsystemer


« Til forsiden

Booking & bookingsystemer 

Et af de central arbejdsområder for os, er udviklingen af specialiserede bookingsystemer.
 
Vi har blandt andet arbejdet med booking af sæder, pladser, borde, blletter, rum, banetider, materiel, annoncer og trailere. For lige at nævne et udvalg.
 
Booking handler i bund og grund om, at en given ressource skal være optaget i en bestemt periode... Det kan være unummererede ressourcer (fx. materiel, koncert billetter o.lign) eller nummererede ressourcer (fx. et konkret sæde til en konkret forestiling, et bestemt lokale o.lign.).
 
Vi har arbejdet med et utal af variationer - og som oftest har vores applikationer automatiseret så meget af processen som muligt.

 

Vores systemer  leveres typisk i kombination med fx. online salg og udskrift af billetter, håndteringen af finans transaktionerne (selve salget og håndteringen af dette), statistik, rapportering osv.
 
Vi følger så og sige brugeren helt til døren - så det eneste du som ansvarlig skal håndtere, er opsætning af dine ressourcer, optimering af dit salg - og så de specielle kunde henvendelser der måtte komme. Resten kan gøres automatisk.
 
Er du interesseret i at høre mere, eller har du et konkret projekt, så kontakt os endelig på info@sites.dk - så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
Du kan også læse mere om et par konkrete bookingløsninger her.
sites|dk    -    filmbyen 21, 4. sal    -    8000 århus c info(@)sites.dk